Theetuin

De theetuin is weer open!

 

Elke vrijdag en zaterdag kan er weer volop genoten worden van het prachtige terras onder de overkapping en de picknickbankjes in de tuin. Open van 10.30 tot 17.00

Op donderdagavonden kun je aanschuiven voor een heerlijk diner met de verse seizoensgroenten van de tuin. Reserveer je plekje via onze agenda!

Welkom!

Inmiddels een begrip voor velen, de heerlijke theetuin van Kraaybeekerhof.  Bakken en koken met het lekkers van eigen tuin. Het seizoen proeven en inspiratie opdoen. Kom dus met ons genieten van het Landgoed Kraaybeekerhof.

Proef de tuin!

In de theetuin schenken we thee melanges vol kruiden van het land, heerlijk met de huisgemaakte (seizoens-) taarten. Ook kun je bij ons lunchen, we maken soep van vers geoogste groenten, tosti’s en ander lekkers. Je proeft de biologische en biodynamische tuin.

Op donderdagavond kun je ook dineren op de tuin. Aan onze aanschuiftafels serveren we een proeverij van wat er dan geoogst kan worden op de tuin. Kom je proeven en inspiratie opdoen. Kijk in de agenda voor de data.

Iets te vieren of op zoek naar een fijne buiten lokatie?

 Bij ons kun je ook een feest vieren, heerlijk genieten van de tuin en  haar lekkers proeven. Bij groepen vanaf 6 personen raden we je aan even contact met ons op te nemen, zodat wij een tafel vrij kunnen houden en wensen kunnen bespreken. Dat kan via onderstaand formulier.

 

Contact met de theetuin

Wil je de theetuin reserveren of heb je een ander vraag?
Vul dan hieronder het formulier in of stuur een mail naar theetuin@kraaybeekerhof.nl

Bellen mag ook naar Jet op 06-16848537

7 + 1 =

Beleef meer op het landgoed

Bloemenpluktuin

In onze prachtige bloementuin kun je met het bloemen abonnement wekelijks je eigen biologisch dynamische bos bloemen komen plukken.

Theetuin

Tussen 26 april en 5 oktober kan weer volop genoten worden van het prachtige terras onder de overkapping en de picknickbankjes in de tuin.

Bijentuin

Op een landgoed als Kraaybeekerhof met zijn groente- kruiden- en bloementuinen kunnen de bijen niet gemist worden.

Meehelpen

In de biologische tuinen van het landgoed is veel werk te verzetten. Je bent van harte welkom ons wekelijks een ochtend of een dag te helpen bij al dit werk.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waaronder leerzame workshops. Kijk in onze agenda wanneer!