Theetuin

Voor dit seizoen zijn we alweer gesloten

 

Eind april gaat we weer open. Dan kan er weer volop genoten worden van het prachtige terras onder de overkapping en de picknickbankjes in de tuin.

Dan zijn we weer iedere vrijdag en zaterdag zijn we tegelijkertijd met de Landgoedwinkel geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Wees welkom

Na een succesvol seizoen vorige zomer kijken we uit naar een prachtig 2022. Ons team is versterkt tot acht mensen en we hebben er zin in. Samen bakken, koken en bereiden we al het lekkers wat te koop is in de theetuin. Kom dus met ons genieten van het Landgoed Kraaybeekerhof.

Proef de tuin!

Theemelanges vol kruiden van het land, soep van vers geoogste groenten en decoraties van eetbare bloemen. Je proeft de biologische en biodynamische tuin.

Een potje verse koffie, tosti’s met boerenbrood van de Veldkeuken en dagelijks variërende huisgemaakte taarten en ander lekkers staan ook op het menu. Daarnaast zijn er iedere week ook allerlei specials.

Kom je met een groep?

Voor een groep vanaf zes personen is reserveren wenselijk. Op die manier kunnen we dit als team in afstemming voorbereiden. Laat het ons weten via onderstaande knop.

Heb je een viering thuis of elders?

Het is mogelijk om voor een viering thuis of elders, een taart te bestellen. Het eten zal altijd vegetarisch, biologisch en zoveel mogelijk biodynamisch zijn en kan in overleg daarnaast plantaardig of glutenvrij worden bereidt. Let op: dit gebeurt in een keuken waarin ook met gluten en lactose wordt gewerkt.

Contact met de theetuin

Het theetuin team is nu niet meer aktief en zal tot volgend voorjaar geen mails beantworden. Wil je de theetuin reserveren of heb je een ander vraag?
Vul dan hieronder het formulier in of stuur een mail naar : theetuin@kraaybeekerhof.nl
Kan het écht niet wachten? mail of app Dave: 06 24262838 of Jasper: 0623765637

3 + 5 =

Beleef meer op het landgoed

Bloemenpluktuin

In onze prachtige bloementuin kun je met het bloemen abonnement wekelijks je eigen biologisch dynamische bos bloemen komen plukken.

Theetuin

Tussen 1 mei en 1 oktober kan weer volop genoten worden van het prachtige terras onder de overkapping en de picknickbankjes in de tuin.

Bijentuin

Op een landgoed als Kraaybeekerhof met zijn groente- kruiden- en bloementuinen kunnen de bijen niet gemist worden.

Meehelpen

In de biologische tuinen van het landgoed is veel werk te verzetten. Je bent van harte welkom ons wekelijks een ochtend of een dag te helpen bij al dit werk.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waaronder leerzame workshops. Kijk in onze agenda wanneer!