Bloempluktuin

In onze prachtige bloementuin kun je met het bloemen abonnement wekelijks je eigen biologisch dynamische bos bloemen komen plukken.

Bloemen abonnement

Je kunt in juni, juli, augustus, september (ca.15 weken) zelf bloemen komen plukken/knippen. Daarmee maakt je je eigen boeket. Wanneer dit abonnement precies ingaat is afhankelijk van hoe zonnig, warm, regenachtig en winderig het is geweest. Heb je een abonnement, dan laten we via ons oogstbericht weten wanneer er geplukt kan gaan worden. Daarnaast zit er iedere week een stukje over de bloementuin in het oogstbericht. 

Hoe werkt het?

Wanneer kan ik plukken?

Je kunt in juni, juli, augustus, september (ongeveer 15 weken) zelf bloemen komen plukken/knippen. Daarmee maakt je je eigen boeket. Wanneer dit abonnement precies ingaat is afhankelijk van hoe zonnig, warm, regenachtig en winderig het is geweest.

Als er genoeg bloemen zijn starten we al eind mei, anders in juni, en wij gaan zo lang mogelijk door. Je kunt net zoals bij een zelfoogst groentenabonnement ook je buren, familie of goede vrienden langs laten komen, als je zelf een week niet kunt.

We hebben een aantal pluk instructies die we vragen te lezen voor nieuwe plukkers deze hangt op het prikbord bij de plantjesmarkt

 

Wat kost het?

De kosten voor dit bloemenabonnement bedragen €150,- . Aanvullend op het groenteabonnement zijn de kosten €130,-.

Strippenkaart

Koop een strippenkaart in onze landgoedwinkel open in het seizoen op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00.

De strippenkaarten worden pas verkocht als er genoeg bloemen zijn. De abonnementhouders mogen al eerder. 

Zoek voor de eerste keer dat u komt bloemenknippen even een van de tuinders op. We leggen u graag uit waar en hoe u het beste kunt plukken

De strippenkaart kost 30 € en daarmee kun je 3x komen plukken.

Beleef meer op het landgoed

Bloemenpluktuin

In onze prachtige bloementuin kun je met het bloemen abonnement wekelijks je eigen biologisch dynamische bos bloemen komen plukken.

Theetuin

Tussen 1 mei en 1 oktober kan weer volop genoten worden van het prachtige terras onder de overkapping en de picknickbankjes in de tuin.

Bijentuin

Op een landgoed als Kraaybeekerhof met zijn groente- kruiden- en bloementuinen kunnen de bijen niet gemist worden.

Meehelpen

In de biologische tuinen van het landgoed is veel werk te verzetten. Je bent van harte welkom ons wekelijks een ochtend of een dag te helpen bij al dit werk.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waaronder leerzame workshops. Kijk in onze agenda wanneer!