Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Yogales XL van Dave: Thema Zomerzonnewende (donatiebasis)

19 juni @ 18:00 - 20:00

Donatie
Super leuk dat je erover denkt om aan deze heerlijke langere zomerse yogales mee te komen doen. Wees welkom.
Doneren kan na afloop van de yogales ter plekke via een QRcode of contant.
Extra lange en aangename yogales in het teken van de zonnewende. Al het leven strekt zich deze dagen maximaal richting de zon. Een uitgelezen moment om onszelf ook te strekken en het leven in ons en om ons te vieren. Tijdens deze XL yogales is er extra ruimte voor rituelen, meditatie en delen met elkaar.
Van 2 juni tot 2 oktober geef ik ’tuinderyogi Dave´ yogalessen in de Tuinen van Kraaybeekerhof, waarvan alle opbrengsten naar de Stichting ALS gaan. Dit ter nagedachtenis van mijn moeder die op 2 oktober 2021 aan deze ziekte is overleden. Bewegen was haar grote passie. Met het volgen van deze lessen steun je het onderzoek naar een geneesmiddel, en je helpt jezelf aan gezonde beweging.
Yoga buiten in de Tuinen van Kraaybeekerhof is een bijzondere ervaring. Bij lekker weer wellicht ergens op het gras, en anders onder de stretchtent. Yoga in verbinding met de natuur en de elementen om je heen.
Mijn lessen zijn opgezet als een verhaal van begin tot eind, vaak met een thema. Veel aandacht voor de ademhaling en het diep vloeiend bewegen. Afgewisseld met meer uitdagende houdingen en ‘core work’ ga je vervuld weer naar huis.
Ik ben naast mijn bestaan als tuinder in 2024 een opleiding begonnen tot Vinyasa yogadocent. Na jaren lessen te hebben gevolgd voelde het als tijd voor de volgende stap.
Neem een eigen yogamat en kussentje mee. Als je die niet hebt zijn er wel een aantal matten of kussens te leen.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
Donatie
Site:
https://www.chipta.com/tickets/event/70143/vinyasa-yogles-xl-zomerzonnewende/

Organisator

Dave Hardy
E-mail
dave@kraaybeekerhof.nl

Locatie

Tuinen van Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen, 3971PA Nederland
+ Google Maps