Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Authentic Relating door Evert

27 juli @ 10:30 - 13:00

€22,50

Wil jij opladen in verbinding en hartscontact?

 

Echt gezien en bekrachtigd worden in wie je bent?

 

Je levensenergie laten stromen en meer vreugde, gemak, intimiteit of rust ervaren in contact met anderen?

 

In deze Authentic Relating workshop gaan we elkaar ontmoeten voorbij de alledaagse verhalen zodat we ELKAAR WERKELIJK ZIEN – onze eigenheid, onze kracht en kwetsbaarheid. We gaan de verbinding vieren en verdiepen en elkaar supporten en bekrachtigen te zijn wie we zijn.

 

In verschillende werkvormen zal er ruimte zijn om te delen wat jij  tegenkomt in contact met anderen. We werken met ervaringsgerichte contactoefeningen, waarin je in contact met anderen gaat oefenen met jezelf zijn en jezelf laten zien. We creëren een veilige ruimte waarin het leren afstemmen, bij jezelf blijven en je grenzen eren centraal staat. Maar ook het volgen van je spontane impulsen, het uiten van je verlangens en vinden van jouw natuurlijke flow in verbinding.

 

Je leert om te vertragen en in verbinding te zijn met wat er is in jou en tussen jullie, en te delen vanuit aanwezigheid en een ruimer bewustzijn. Je zult ervaren dat dit in zichzelf helend is en aspecten van jezelf en je relaties zichtbaar maakt die normaal buiten beeld blijven. Het contact met anderen vormt de  spiegel waarin jij jezelf kunt ervaren en zien waar je je nog aanpast. Je leert om echt jouw ruimte te nemen, los te laten wat niet werkelijk bij je hoort en jouw stroom te volgen naar wat goed voelt voor jou. Wat heb jij nodig in contact om je vrij te voelen en optimaal verbinding te kunnen ervaren?

WAT IS AUTHENTIC RELATING?

Authentic  Relating leert je aan de hand van een serie geleide  ontmoetingen, hoe  je die plaats van optimale verbinding kunt vinden.  Waar jij je het meest vitaal en levend voelt en waar jij én de ander zich gezien, gehoord en ontmoet voelen. Authentic Relating biedt je een  eenvoudige landkaart naar vreugde, gemak en nabijheid in al je relaties. Niet in de eerste  plaats door iets bij te leren, maar juist door authentiek jezelf te gaan zijn.

Aanmelden kan hier

Meer informatie op de website

Gegevens

Datum:
27 juli
Tijd:
10:30 - 13:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.authenticrelating.nl/event-details/authentic-relating-bij-kraaybeekerhof-1

Organisator

Tuinen van Kraaybeekerhof

Locatie

Tuinen van Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen, 3971PA Nederland
+ Google Maps