Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vinyasa yogales in de Tuinen van Kraaybeekerhof (gratis in mei)

11 mei @ 09:30 - 10:45

Yoga buiten in de Tuinen van Kraaybeekerhof is een bijzondere ervaring. Bij lekker weer ergens op het gras, en anders onder de stretchtent. Yoga in verbinding met de natuur en de elementen om je heen.

De lessen van Dave zijn opgezet als een verhaal van begin tot eind, vaak met een thema. Veel aandacht voor de ademhaling en het diep vloeiend bewegen. Afgewisseld met meer uitdagende houdingen en ‘core work’ ga je vervuld weer naar huis. Open voor iedereen.

Dave is naast zijn bestaan als tuinder in 2024 een opleiding begonnen tot Vinyasa yogadocent. Na jaren yogalessen te hebben gevolgd voelde het als tijd voor de volgende stap.

Je kunt je aanmelden via de ticketlink https://www.chipta.com/tickets/event/69791/vinyasa-yogales-in-de-tuinen-van-kraaybeekerhof-gratis-in-mei/. Mocht dat niet werken dan kun je ook een email sturen naar dave@kraaybeekerhof.nl

Neem je eigen matje mee. Mocht je die niet hebben dan kun je een matje lenen.

De lessen in mei zijn gratis, zodat Dave zijn vlieguren kan maken als docent. Vanaf juni zijn de lessen op donatiebasis. En gaat alle opbrengst naar de Stichting ALS.

Organisator

Dave Hardy
E-mail
dave@kraaybeekerhof.nl

Locatie

Tuinen van Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen, 3971PA Nederland
+ Google Maps