Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vinyasa flow yogales van Dave – op donatiebasis

26 juni @ 18:00 - 19:15

Donatie
Leuk dat je erover denkt om een yogales te komen volgen in de Tuinen.
Doneren kan na afloop van de yogales ter plekke via een QRcode of contant. Of via de speciale actiepagina op de site van de Stichting ALS https://anderssportief.alsacties.nl/fundraisers/dave-hardy
Van 2 juni tot 2 oktober geef ik ’tuinderyogi Dave´ yogalessen in de Tuinen van Kraaybeekerhof, waarvan alle opbrengsten naar de Stichting ALS gaan. Dit ter nagedachtenis van mijn moeder die op 2 oktober 2021 aan deze ziekte is overleden. Bewegen was haar grote passie. Met het volgen van deze lessen steun je het onderzoek naar een geneesmiddel, en je helpt jezelf aan gezonde beweging.
Yoga buiten in de Tuinen van Kraaybeekerhof is een bijzondere ervaring. Bij lekker weer ergens op het gras, en anders onder de stretchtent. Yoga in verbinding met de natuur en de elementen om je heen.
Mijn lessen zijn opgezet als een verhaal van begin tot eind, vaak met een thema. Veel aandacht voor de ademhaling en het diep vloeiend bewegen. Afgewisseld met meer uitdagende houdingen en ‘core work’ ga je vervuld weer naar huis.
Ik ben naast mijn bestaan als tuinder in 2024 een opleiding begonnen tot Vinyasa yogadocent. Na jaren lessen te hebben gevolgd voelde het als tijd voor de volgende stap.
Neem een eigen yogamat en kussentje mee. Als je die niet hebt zijn er wel een aantal matten of kussens te leen.

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
18:00 - 19:15
Kosten:
Donatie

Organisator

Dave Hardy
E-mail
dave@kraaybeekerhof.nl

Locatie

Tuinen van Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen, 3971PA Nederland
+ Google Maps