Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mantra’s zingen in de Theetuin met Marc Swillens

22 juli 2022 @ 17:30 - 20:30

Mantra’s zingen, oftewel Bhakti Yoga of Kirtan genaamd, helpt ons de godd(inn)elijke kwaliteiten in onszelf te vieren en belichamen. De herhaling van een reeks van woorden biedt ruimte om je binnenwereld te ontdekken, verkennen, en verruimen. Het wordt vaak als hart openend ervaren en tevens is het een beoefening van het openen van het Hart. Samen zingen is verbindend, harmoniserend en brengt onze harten in contact met elkaar.
Of je nou van nature prachtig en zingt of dat je denkt dat je helemaal niet kan zingen – je bent welkom en hier op je plek. Geen een ervaring of skills zijn nodig voor de ervaring.
Iedereen met een stem kan deelnemen!
Wees welkom bij deze middag waar we samenkomen om te zingen voor de Liefde en om onze kwaliteiten als mens te bekrachtigen.
☆Over MarcMarc leeft mantra’s en muziek.Hij staat ermee op en brengt de dag ermee door.Met passie begeleid- en zingt hij graag met mensen samen.Als muzikant is hij afgestemd op de groep, de muziek en brengt hijHart en Ziel in het spelen van het harmonium en andere instrumenten.Marc neemt jullie graag mee in hogere sferen, waar het hart kan spreken.

Gegevens

Datum:
22 juli 2022
Tijd:
17:30 - 20:30
Evenement Categorie: