Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kip monoloog op de Tuinen van Kraaybeekerhof

25 mei @ 14:00 - 15:30

gratis

Op zaterdagmiddag 25 mei, om 14u, is er een kip-monoloog bij Theetuin Kraaybeekerhof. Deze interactieve performance is onderdeel van Diermonologen, een project van de Biodynamische Vereniging. Het is één van de festiviteiten ter ere van 100 jaar biodynamisch. Een overzicht van alle diermonologen vind je HIER.

Bij de diermonologen, die plaatsvinden op biodynamische boerderijen, kruipt een verteller in de huid van een koe, een varken, een geit of een kip. Dan vertelt de boer over hoe hij of zij de dieren verzorgt, en over dilemma’s die daarbij soms spelen. Het publiek luistert, terwijl het de dieren in de ogen kan kijken. Dan volgt een gesprek over het wezen van de dieren en hoe je daar als boer en als consument mee omgaat. Vooraf aanmelden is fijn, er zijn geen kosten aan verbonden.

Diermonologen is een initiatief van Wim van Oort in samenwerking met de Biodynamische Vereniging. Wim groeide op op een veehouderijbedrijf, zet zich nu in voor dierwelzijn, is vrijwilliger voor de Biodynamische Vereniging en coach bij BD-beroepsontwikkeling.

We vragen een vrijwillige bijdrage voor de verteller. Meld je hier aan

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://bdvereniging.nl/agenda/kip-monoloog-bij-theetuin-kraaybeekerhof/

Organisator

Tuinen van Kraaybeekerhof

Locatie

Tuinen van Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen, 3971PA Nederland
+ Google Maps