Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond op de tuin ‘Groenkijkers’

11 april @ 19:30 - 22:00

Op donderdagavond 11 april organiseren we een filmavond. We vertonen we op de Tuinen van Kraaybeekerhof de documentaire ‘Groenkijkers’ van Sanne Rovers.

Liefde voor de natuur begint met goed kijken’, antwoordt de vader van regisseur Sanne Rovers op de vraag wat zij kan doen tegen de machteloosheid die zij voelt over de achteruitgang van de biodiversiteit, de klimaatverandering en stikstofcrisis. ‘Dat wat je liefhebt koester je.’ In Groenkijkers brengt Rovers een visuele ode aan natuurbeschermers zoals haar vader, die elk op eigen wijze proberen hun stukje natuur te behouden en verbeteren. We zijn deelgenoot van hun kleine ontdekkingen en successen. Maar ervaren we ook hoe zij worstelen met het soms wanhopige gevoel of het allemaal nog wel zin heeft.

Ontvangst vanaf 19.30 onder de kapschuur voor een kop thee (bij de prijs inbegrepen). De film start om 20u in het lesgebouw ‘de Walnoot’ naast de kapschuur. Na afloop (ongeveer 21u) is er nog mogelijkheid voor napraat onder de kap met een drankje.

Spiek voor de trailer op: Docmakers

Tickets zijn al te koop op Chipta: Film op de tuin ‘Groenkijkers’ – Chipta

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
19:30 - 22:00

Organisatoren

Tuinen van Kraaybeekerhof
Kraaybeekerhof Academie

Locatie

Tuinen van Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen, 3971PA Nederland
+ Google Maps