Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ecstatic Dance in de Tuin

1 juni @ 09:30 - 12:00

€27,00

Zaterdagochtend 1 juni gaan we weer voor het eerst dansen dit seizoen! Er is een Silent Disco Ecstatic Dance op de tuin. Op onze blote voeten dansen we in het gras, onder de zon, in een klein paradijs.

Kinderen zijn ook welkom, omdat er zoveel ruimte is leent deze plek er echt voor.
Na afloop kan je iets lekkers eten of drinken in de theetuin. Het wordt  net als voorgaande jaren georganiseerd door Ecstatic Dance Utrechtse Heuvelrug.

Er zijn een beperkt aantal koptelefoons, met de aanschaf van een ticket heb toegang tot een koptelefoon. Kinderen t/m 8 jaar zijn gratis. Zij krijgen geen koptelefoon. De praktijk wijst uit dat jonge kinderen vaak vrij snel zijn uitgekeken op de koptelefoon, dus kan de ouder de koptelefoon tijdelijk faciliteren aan het kind.

Wat is Ecstatic Dance?

Ecstatic Dance is een twee uur durende bewegingssessie, een soort meditatie, dansritueel en rave gebundeld in een natuurlijke extase! Twee uur lang wordt er muziek gedraaid in uiteenlopende genres, ritmes en sferen. Vrijheid van beweging staat centraal: de dansvoer wordt een veilige haven waarop je vrij bent om te dansen, te zitten, te liggen, te rennen, te spelen en je te verbinden met anderen, we dansen in stilte, en zonder schoenen aan en zonder intoxicaties.

De DJ: de Nachtpapegaai
de Nachtpapegaai heeft zich in de afgelopen jaren op de kaart gedraaid als Ecstatic Dance DJ en draait in alle uithoeken van Nederland en daarbuiten. Zijn muziek is warm, kleurrijk en meditatief. En als er gedanst moet worden, dan wordt er gedanst, op rommelende trommels, boemelende beats en elektronische wereldritmes vanuit de diepste diepten van de kosmische oceaan.

Tijden
09:30 – 09:45 Aankomst
09:45 – 10:00: Opening
10:00 – 12:00: Dansen
12:00 – 12:30 Afsluiting
10:30 – 17:00: Theetuin open

kaartjes koop je hier

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
€27,00
Site:
https://hipsy.nl/event/56130-ecstatic-dance-kraaybekerhof-de-nachtpapegaai

Organisator

Tuinen van Kraaybeekerhof

Locatie

Tuinen van Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen, 3971PA Nederland
+ Google Maps