Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aanschuiftafel van Vaderland ‘Proef de Tuin’

6 juni @ 18:00 - 21:30

€45

Op donderdagavond 6 juni komen Joep en Lianne van Vaderland een aanschuiftafel bij ons koken.

Toen Lianne haar ouders 5 jaar geleden stopten met de melkveehouderij op een prachtige plek aan de Dommel bij Nederwetten en de koeien verkochten, besefte ze zich dat als ze er niks aan deed, de boerderij hier stopte. En er werd aan de Dommel al vijf generaties geboerd door haar familie. Samen met haar man Joep, chefkok, voelde ze de roep om het stokje over te nemen en de boerderij een duurzame toekomst te geven. Dat werd Vaderland; een boerderij, tuinderij, restaurant en een winkel vol lekkers van de tuin en uit de buurt.  

Lianne deed ooit de moestuincursus op Kraaybeekerhof en Jet ging andersom ooit inspiratie opdoen bij Vaderland en was geroerd door het prachtige en heerlijke eten wat Joep maakt. De creativiteit van Joep om te koken met wat er is, puur in smaak, en ontstaan uit wat er is in de tuin. Het plan werd gesmeden en op 6 juni kan iedereen komen proeven tussen van de mix van Vaderland en de Tuinen van Kraaybeekerhof: een unieke aanschuiftafel.

Voor 45 euro bemachtig je een plekje aan één van de lange tafels. Inloop is vanaf 18u, en om 18.30 schuiven we aan. Reserveer hier je plekje.

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
€45
Site:
https://www.chipta.com/tickets/event/70161/aanschuiftafel-proef-de-tuin-met-vaderland/

Organisator

Tuinen van Kraaybeekerhof

Locatie

Tuinen van Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen, 3971PA Nederland
+ Google Maps